Whatsapp Bildirim Gelmiyor Ios 13

FAST DOWNLOADads
Download

Whatsapp Bildirim Gelmiyor Ios 13. İos whatsapp bildirimi gelmiyor sorunu için 2022 yılında ürettiğimiz çözüm yöntemlerini aşağıda listeledik. Ancak bu esnada da bağlı olan tüm aksesuarların bağlantısı kopuyor.

New WhatsApp Estilo iOs 13 (22/07/2019) YouTube
New WhatsApp Estilo iOs 13 (22/07/2019) YouTube from www.youtube.com

Daha sonrasında, bu sistem bu seçenek altındaki “bildirim ayarlarını sıfırla” düğmesiyle tamamen sıfırlanabilir. Ne whatsapp, ne instagram, ne mesenger veya başka bir şey hiçbirinden bildirim gelmiyor. Iphone cihazlarınızda, i̇os 13 güncellemesinden sonra siri veya aramalarda ses sorunu yaşıyorsanız mikrofon ve hoparlörü kapatan aksesuarları çıkartıp tekrar kontrol edin.

Bir Web Sayfasını Ziyaret Edin Ve Internet Bağlantınızın Olduğundan Emin Olun.


Daha sonrasında, bu sistem bu seçenek altındaki “bildirim ayarlarını sıfırla” düğmesiyle tamamen sıfırlanabilir. Yapacağınız işlemler sonunda uygulamalarınız silenecek, bu yedek sayesinde whatsapp konuşmalarınız ve fotoğraflar, videolar geri gelecek. Tüm cihazlardan çıkış yapmak için whatsapp uygulamasını açıp menüden.

Ben Her Zaman Sıfırlıyordum Güncelledikten Sonra.


Bu yüzden bildirim gelmeme sorununu çözmek şarttır. Ardından sağ alttaki “ayarlar” bölümünü tıklayınız. Whatsappta bildirim gelmemesinin çeşitli sebepleri olabilir.

Whatsapp Bi̇ldi̇ri̇m Gelmi̇yor Sorunu Çözümü Whatsapp Mesajlarının Ve Bildirimlerinin Size Anında Ulaşması Için Telefonunuzun Ayarlarının Doğru Olarak Yapılması Gerekir.


İlk olarak telefonunuzun internete bağlı olup olmadığını anlayın. Ancak bu esnada da bağlı olan tüm aksesuarların bağlantısı kopuyor. Öncelikle whatsapp web veya başka cihazlarınızda oturumunuz açık kaldığı için bildirimleri almıyor olabilirsiniz.

Sadece Whatsapp Bildirimleri Mi Gelmiyor?


Whatsapp'tan bildirim sesi ve bildirimler gelmiyor.sadece whatsapp'ı açınca bildirimleri görüyorum.bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar.buna sebep olan bir tweak varmıdır? Iphone cihazlarınızda, i̇os 13 güncellemesinden sonra siri veya aramalarda ses sorunu yaşıyorsanız mikrofon ve hoparlörü kapatan aksesuarları çıkartıp tekrar kontrol edin. Eğer problem whatsapp dan kaynaklanıyor ise telefonunuzun markasının samsung, iphone, huawei olması malesef bu sorunun yaşanmamasını mümkün hale getirmiyor.

Ayrıca Bildirim Içeriğinin Gizlenmemesi Gerekiyor.


Ios 14.3 güncellemesi gelene kadar kullanıcılar, bildirim sorunlarını ancak bu şekilde aşabiliyor. Iphone 6 olduğu için ben 12.4.2'de kaldım. Bunun için uygulama değiştirici’yi açmanız ve ardından whatsapp.

FAST DOWNLOADads
Download
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url